Humankind

  • Ontwikkelaar Amplitude Studios
  • Eerste releasedatum 17 augustus 2021
  • Platformen Pc
  • Genre Strategie
  • Gameliner score

Trailer: Humankind Cultures of Africa DLC aangekondigd

Humankind krijgt binnenkort een nieuwe DLC genaamd Cultures of Africa. Dat heeft ontwikkelaar Amplitude Studios aangekondigd met een trailer.

Humankind kwam vorig jaar uit op de pc en werd redelijk goed ontvangen door Anita. Met name de vele culturen waarin je in de 4X-strategie kan spelen sprak haar erg aan. Nu worden er binnenkort zes nieuwe, Afrikaanse culturen aan Humankind toegevoegd met de Cultures of Africa DLC. Zo kunnen spelers over een paar weken aan de slag met de Bantu, Garamanten, Swahili, Maasai, Ethiopiërs en de Nigerianen in de game. De aankondigingstrailer is hieronder te bekijken.

Humankind Cultures of Africa komt 20 januari uit op de pc via Steam, de Microsoft Store en de Epic Games Store.

BRON YouTube

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?