Inscryption

  • Ontwikkelaar Daniel Mullins Games
  • Eerste releasedatum 19 oktober 2021
  • Platformen Pc
  • Genre Horror , Cardgame
  • Gameliner score

Trailer: Inscryption aangekondigd

Een combinatie van horror en kaarten? Inscryption biedt precies dat en is aangekondigd tijdens de Devolver Digital.

De makers van Pony Island keren terug met een nieuwe titel. Een avontuur in zwarte inkt kenmerken de kaarten die op de tafel verschijnen. Heel vriendelijk is het allemaal niet door de schaduwen en de wezens die daar in verscholen zijn. Naast het kaartspel kent de kamer ook nog andere puzzels die erg lijken op een Escape Room. Volgens de trailer moeten er offers gemaakt worden, maar blijven ze mysterieus over wat dit precies inhoudt.

Inscryption verschijnt dit jaar nog voor de pc. Een specifieke releasedatum is nog niet bekendgemaakt.

BRON Devolver Digital

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?