Inscryption is nu beschikbaar op Xbox-consoles

Geplaatst: 11 april 2023 13:10
-

Nadat Inscryption naar de PlayStation-consoles is gekomen, is het nu tijd voor die andere spelcomputer. De veelgeprezen indiegame mag het debuut gaan maken op de Xbox One en Xbox Series X|S.

Inscryption is in de basis een kaartspel, maar het is tegelijkertijd zoveel meer dan dat. Deze psychologische thriller heeft genoeg horrorelementen in zich om menig gamer te doen bibberen. Daarnaast biedt het een zeer cryptisch narratief wat inspeelt op ons alledaags bestaan. Ja, er is genoeg om van te houden. Xbox-spelers hebben een tijdje moeten wachten op deze geliefde indiegame, maar ze kunnen er nu al mee aan de slag.

Check hier onze review van Inscryption. We waren erg lovend over deze game. Inscryption won de award voor beste indiegame in 2021 hier bij Gameliner.

Inscryption is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles, PlayStation-consoles en Nintendo Switch.

Bron: Devolver Digital
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Inscryption

Ontwikkelaar:

Daniel Mullins Games

Uitgever:

Devolver Digital

Release:

19 oktober 2021

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord