Trailer: Inscryption komt naar PlayStation

Geplaatst: 8 juli 2022 12:17
Aangepast: 8 juli 2022 15:20
-

Inscryption, de indie-hit van vorig jaar wordt opnieuw uitgebracht. De game komt namelijk naar de PlayStation.

Daniel Mullins, bekend van Pony Island en het maken van interessante indiegames die de grenzen van de realiteit overschrijden, heeft vorig jaar met zijn kaartgame Inscryption een ware hit te pakken gehad. Zo won Inscryption twee hoofdprijzen tijdens de GDC, wat voor de Game Developers Conference een nieuw record is. Ook bij ons op de redactie wist de game wat harten te veroveren. Zo won Inscryption de Gameliner Award voor beste indiegame. Het is dan ook niet gek dat Daniel Mullins had gewild dat meer spelers van de game kunnen genieten. Om die reden brengt hij de game dan ook naar de PlayStation 4 en PlayStation 5. De speciale features die in de DualSense-controller zitten, worden ook in deze game goed gebruikt. Zo zorgen de audio en het licht dat uit de controller komen voor een nog griezelige atmosfeer in deze al griezelige game.

Inscryption is momenteel al speelbaar op de pc. Later wordt de game ook op de PlayStation 4 en PlayStation 5 uitgebracht.

Bron: PlayStation Blog
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Inscryption

Ontwikkelaar:

Daniel Mullins Games

Uitgever:

Devolver Digital

Release:

19 oktober 2021

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord