Inscryption

  • Ontwikkelaar Daniel Mullins Games
  • Eerste releasedatum 19 oktober 2021
  • Platformen Pc
  • Genre Horror , Cardgame
  • Gameliner score

Video: Inscryption wint twee hoofdprijzen tijdens GDC

Tijdens de Game Developers Conference werden er ook prijzen uitgereikt. Inscryption was hierbij de grote winnaar, die wel twee hoofdprijzen in de wacht sleepte.

In mijn review van Inscryption schreef ik al dat het een bijzondere game is. Het won bij ons al de Gameliner Award voor beste indiegame van 2021, maar dat is niet de enige prijs die Inscryption in de wacht heeft weten te slepen. Tijdens de Game Developers Conference zijn er afgelopen week namelijk ook flink wat prijzen uitgereikt, waarvan Inscryption twee hoofdprijzen in de wacht heeft weten te slepen. De Independent Games Festival Awards werd door Inscryption gedomineerd. De kaartgame won in deze indie-wedstrijd in elke categorie waarin het werd genomineerd. Zo werden de prijzen voor Excellence in Design, Excellence in Narrative, Excellence in Audio, en ook de Seumas McNally Grand Prize in de wacht gesleept. Dat is echter niet alles. Tijdens de Game Developers Choice Awards ging Inscryption er vandoor met de Game of the Year Award. Inscryption heeft hiermee met vijf prijzen, waarvan twee hoofdprijzen, een nieuw record gevestigd op de GDC.

Inscription is momenteel speelbaar op de pc via Steam.

BRON Game Developers Conference

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?