Video: Inscryption wint twee hoofdprijzen tijdens GDC

Geplaatst: 24 maart 2022 10:30
-

Tijdens de Game Developers Conference werden er ook prijzen uitgereikt. Inscryption was hierbij de grote winnaar, die wel twee hoofdprijzen in de wacht sleepte.

In mijn review van Inscryption schreef ik al dat het een bijzondere game is. Het won bij ons al de Gameliner Award voor beste indiegame van 2021, maar dat is niet de enige prijs die Inscryption in de wacht heeft weten te slepen. Tijdens de Game Developers Conference zijn er afgelopen week namelijk ook flink wat prijzen uitgereikt, waarvan Inscryption twee hoofdprijzen in de wacht heeft weten te slepen. De Independent Games Festival Awards werd door Inscryption gedomineerd. De kaartgame won in deze indie-wedstrijd in elke categorie waarin het werd genomineerd. Zo werden de prijzen voor Excellence in Design, Excellence in Narrative, Excellence in Audio, en ook de Seumas McNally Grand Prize in de wacht gesleept. Dat is echter niet alles. Tijdens de Game Developers Choice Awards ging Inscryption er vandoor met de Game of the Year Award. Inscryption heeft hiermee met vijf prijzen, waarvan twee hoofdprijzen, een nieuw record gevestigd op de GDC.

Inscription is momenteel speelbaar op de pc via Steam.

Bron: Game Developers Conference
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Inscryption

Ontwikkelaar:

Daniel Mullins Games

Uitgever:

Devolver Digital

Release:

19 oktober 2021

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord