Iron Harvest

  • Ontwikkelaar KING Art
  • Eerste releasedatum 1 september 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Strategie
  • Gameliner score

Trailer: Iron Harvest trailer toont progressie

Er is onlangs een nieuwe trailer van Iron Harvest verschenen. De trailer toont ons de progressie die game gemaakt heeft in het jaar 2019.

In de trailer zien we nieuwe gameplay beelden van de strategische oorlogsgame. Naast de gameplay vertellen de ontwikkelaars iets over de ontwikkeling van de game. Zo vertellen ze dat naast alle game gerelateerde progressie ook het genoegen hadden om te mogen deelnemen aan evenementen zoals E3 en gamescom. Zo is de game ook speelbaar geweest in meerdere landen. Aan het einde van de trailer laat King Art weten dat vele van de cruciale aspecten van de game afgerond zijn.

Iron Harvest is vanaf 1 september beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

BRON YouTube

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?