Iron Harvest

  • Ontwikkelaar KING Art
  • Eerste releasedatum 1 september 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Strategie
  • Gameliner score

Winacties: Het zesde vakje van de adventskalender is open!

Wat gaat de tijd toch snel, we zijn al over de helft met de Gameliner Awards adventskalender! Jullie hebben al meerdere gave prijzen onthuld zien worden en nu is het tijd dat nummer zes laat zien wat die is.

Achter vakje nummer zes is een figurine van de strategiegame Iron Harvest vinden . Het gaat om een beeld van een Diesel-Punk Mech die in de game te vinden is. Dit beeld is ideaal om aan je game verzameling toe te voegen of om hem te showen op je gamedesk of battle station. De mogelijkheden met deze figurine zijn eindeloos! Dus wil jij kans maken op deze Iron Harvest-figure? Laat dan een nummer zes achter in de reacties en je doet automatisch mee. De winnaars van alle prijzen worden na 31 december bekendgemaakt!

Je kan op dit moment ook meedoen voor een Nintendo-pakket, DiRT 5 voor de PlayStation 4, een pinnenset van Metro Redux, een Need for Speed: Heat pet, een steelcase van South Park: The Fractured But Whole, Far Cry: New Dawn, The Division 2 of Watch Dogs 2 of één van de prijzen die nog niet onthuld zijn.

onbekend

Vergeet trouwens ook niet te stemmen op jouw favoriete game van 2020 voor de Gameliner Awards!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?