Winacties: Het zesde vakje van de adventskalender is open!

Geplaatst:

Wat gaat de tijd toch snel, we zijn al over de helft met de Gameliner Awards adventskalender! Jullie hebben al meerdere gave prijzen onthuld zien worden en nu is het tijd dat nummer zes laat zien wat die is.

Achter vakje nummer zes is een figurine van de strategiegame Iron Harvest vinden . Het gaat om een beeld van een Diesel-Punk Mech die in de game te vinden is. Dit beeld is ideaal om aan je game verzameling toe te voegen of om hem te showen op je gamedesk of battle station. De mogelijkheden met deze figurine zijn eindeloos! Dus wil jij kans maken op deze Iron Harvest-figure? Laat dan een nummer zes achter in de reacties en je doet automatisch mee. De winnaars van alle prijzen worden na 31 december bekendgemaakt!

Je kan op dit moment ook meedoen voor een Nintendo-pakket, DiRT 5 voor de PlayStation 4, een pinnenset van Metro Redux, een Need for Speed: Heat pet, een steelcase van South Park: The Fractured But Whole, Far Cry: New Dawn, The Division 2 of Watch Dogs 2 of één van de prijzen die nog niet onthuld zijn.

onbekend

Vergeet trouwens ook niet te stemmen op jouw favoriete game van 2020 voor de Gameliner Awards!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Iron Harvest

Series

-

Uitgever

Deep Silver

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

1 september 2020

Ontwikkelaar

KING Art

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord