Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Iron Harvest

  • Ontwikkelaar KING Art
  • Eerste releasedatum 1 september 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Strategie
  • Gameliner score

Trailer: Nieuwe trailer Iron Harvest toont gameplay

Op het YouTube-kanaal van Deep Silver is een speciale pre-order trailer verschenen voor de strategie game Iron Harvest. In de trailer is er onder ander gameplay te zien.

Aan het begin van dit jaar werd er een trailer gedeeld waarin de progressie van de game duidelijk werd gemaakt. De nieuwe trailer stoomt de spelers helemaal klaar voor de aankomende release en bijbehorende pre-order. De game speelt zich af in 1920 net na de Grote Oorlog. Terwijl de meeste landen aan het bijkomen zijn, ontstaat er weer een nieuw conflict. Tanks zijn ouderwets in Iron Harvest, want alles draait om grote robotachtige machines. Als onderdeel van de Steam Games Festival mogen spelers deze week aan de slag met de Iron Harvest demo.

Iron Harvest verschijnt op 1 september voor de pc. De specifieke datum voor de release op de consoles is nog niet bekend. De demo is te spelen van 16 juni tot 22 juni op Steam.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?