Jurassic World Evolution 2

  • Ontwikkelaar Frontier Developments
  • Eerste releasedatum 9 november 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Trailer: Jurassic World Evolution 2 aangekondigd

Frontier Developments heeft Jurassic World Evolution 2 aangekondigd tijdens de Summer Game Fest. De game wordt dit jaar nog uitgebracht.

Jurassic World Evolution 2 is het vervolg op Jurassic World Evolution. De sequel werd tijdens de Summer Game Fest aangekondigd middels een filmische trailer. De game kreeg haar debuut rond dezelfde tijd dat de film Jurassic World: Fallen Kingdom werd uitgebracht. Het tweede deel wordt dit jaar uitgebracht evenals de volgende film Jurassic World: Dominion. Net als het eerste deel houden spelers zich bezig met het bouwen en onderhouden van hun eigen dinosaurussenpark.

Jurassic World Evolution 2 komt dit jaar uit voor de pc, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON E3 2021

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?