Trailer: Laatste trailer Pokémon Scarlet & Violet verschenen

Geplaatst:

Nintendo heeft een nieuwe trailer voor Pokémon Scarlet & Violet online gezet. De trailer is een overzicht van wat er in het nieuwste avontuur allemaal te beleven valt.

We zien nieuwe beelden uit de Paldea regio en alles wat er in de vorige trailers te zien was wordt hier nog kort en duidelijk samengevat. Zo zien we nogmaals verschillende nieuwe Pokémon zoals Lechonk en Fidough. Ook het magische fenomeen Terastallize wordt opnieuw benoemd in de trailer. Het is duidelijk dat we daar veel van kunnen verwachten, maar hoe het precies in zijn werk gaat moeten we in de game gaan ontdekken. Speciale aandacht in de trailer is er ook voor de nieuwe fotomode. In deze fotomode kan je zowel foto’s maken van alles om je heen, maar natuurlijk ook selfies samen met je favoriete Pokémon. Als je wilt kan je de foto’s zelfs gebruiken voor je Pokémon ID-kaart.

Bekijk hier de trailer laatste trailer voor Pokémon Scarlet & Violet:

Pokémon Scarlet & Violet verschijnen vrijdag 18 november voor de Nintendo Switch. Lees zeker dit artikel als je alles wilt weten over Pokémon Scarlet & Violet!

Bron: The Pokémon Company
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Violet

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

18 november 2022

Ontwikkelaar

Game Freak

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord