Grafische update voor Pokémon Scarlet en Violet lijkt onderweg

Geplaatst:
Aangepast: 3 september 2023 00:18

Pokemon Scarlet en Violet krijgen mogelijk een grafische upgrade met de Teal Mask DLC op 13 september. Dit blijkt uit aanwijzingen in een nieuwe DLC-trailer op het YouTube-kanaal van Nintendo Japan.

Hoewel de negende generatie van Pokemon tot nu toe een groot succes is, werden Scarlet en Violet geplaagd door prestatieproblemen sinds de lancering. The Pokemon Company heeft eerder excuses aangeboden en patches uitgebracht om de problemen aan te pakken, maar sommige veranderingen werden niet goed ontvangen door spelers. Dit leidde tot oproepen voor meer ontwikkelingstijd tussen games in de toekomst. De nieuwe trailer waarin de eerste DLC (The Hidden Treasure of Area Zero Part 1: The Teal Mask) wordt gepresenteerd, toonde verbeteringen in graphics en prestaties, met vloeiendere animaties en betere anti-aliasing. Hoewel wat aan de late kant, lijken er dus toch stappen te zijn gemaakt. Bekijk hieronder de nieuw verschenen trailer:

Of de aanstaande DLC daadwerkelijk merkbare verbeteringen met zich mee brengt naar de game, moet natuurlijk nog blijken. Pokemon Scarlet en Violet verschenen op 18 november 2022 en zijn exclusief speelbaar op Nintendo Switch.

Bron: YouTube

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Violet

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

18 november 2022

Ontwikkelaar

Game Freak

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord