The Spyro Reignited Trilogy

  • Ontwikkelaar Toys for Bob
  • Eerste releasedatum 13 november 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Platform
  • Gameliner score -

Trailer: Launch trailer van Spyro Reignited Trilogy uitgebracht

Activision en ontwikkelaar Toys For Bob hebben de launch trailer van Spyro Reignited Trilogy uitgebracht. De game komt na een kort uitstel eindelijk volgende maand naar de next-gen consoles.

De collectie bestaat uit de geremasterde versies van Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto’s Rage! en Spyro: Year of the Dragon. De games zijn tussen 1998 en 2000 uitgekomen en ontwikkeld door Insommniac Games. De stem van Spyro werd in de laatste twee delen door Tom Kenny gedaan. Hij neemt deze keer ook het eerste deel voor zijn rekening dat oorspronkelijk door Carlos Alazraqui was ingesproken. Bekijk de launch trailer hier.

Dus nog even geduld en dan kun je de remasters zelf ervaren. Spyro Reignited Trilogy komt op 13 november naar de PlayStation 4 en de Xbox One.

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?