Trailer: Launch trailer van Spyro Reignited Trilogy uitgebracht

Geplaatst: 23 oktober 2018 11:10
Aangepast: 23 oktober 2018 11:13

Activision en ontwikkelaar Toys For Bob hebben de launch trailer van Spyro Reignited Trilogy uitgebracht. De game komt na een kort uitstel eindelijk volgende maand naar de next-gen consoles.

De collectie bestaat uit de geremasterde versies van Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto’s Rage! en Spyro: Year of the Dragon. De games zijn tussen 1998 en 2000 uitgekomen en ontwikkeld door Insommniac Games. De stem van Spyro werd in de laatste twee delen door Tom Kenny gedaan. Hij neemt deze keer ook het eerste deel voor zijn rekening dat oorspronkelijk door Carlos Alazraqui was ingesproken. Bekijk de launch trailer hier.

Dus nog even geduld en dan kun je de remasters zelf ervaren. Spyro Reignited Trilogy komt op 13 november naar de PlayStation 4 en de Xbox One.

Bron: Gematsu
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Spyro Reignited Trilogy

Series

Spyro

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

13 november 2018

Ontwikkelaar

Toys for Bob

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord