Trials Rising

  • Ontwikkelaar RedLynx, Ltd.
  • Eerste releasedatum 26 februari 2019
  • Platformen Nintendo Wii U , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Racing , Platform
  • Gameliner score

Trailer: Launchtrailer voor Trials Rising

Trials Rising is vanaf vandaag verkrijgbaar en dat viert Ubisoft met een launchtrailer. De live-action trailer heet Vallen en Opstaan!, en is voorzien van veel humor en toepasselijke muziek. Aan het einde zien we ook nog wat gameplay van de nieuwste Trails-game voorbij komen.

Fans van Trials zitten goed met Trials Rising. De game is namelijk een combinatie van de traditionele gameplay van de oude games met de graphics van nu. De game is daarnaast enorm uitgebreid met meer dan 120 tracks, die zich afspelen in iconische locaties van meer dan 30 landen. Zo race je over de Chinese Muur, door het Colosseum in Rome en zelfs in de buurt van Nederlandse windmolens.

Trials Rising is nu verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Persbericht Ubisoft

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?