Trials Rising

  • Ontwikkelaar RedLynx, Ltd.
  • Eerste releasedatum 26 februari 2019
  • Platformen Nintendo Wii U , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Racing , Platform
  • Gameliner score

Winacties: Win een Trials Rising goodiepakket

Ubisoft heeft deze week Trials Rising uitgebracht en dat geeft ons natuurlijk een mooie gelegenheid om te stunten. Dus warm de motoren vast op, dan laten wij je weten wat je precies moet doen om kans te maken op een gaaf Trials Rising prijzenpakket.

Mocht je de game nog niet hebben aangeschaft, lees dan Patrick Lamers zijn Trials Rising review, zodat je genoeg reden hebt dat alsnog te doen. Het wordt natuurlijk extra mooi met een bijpassend prijzenpakket. Voordat je meedoet, wil je natuurlijk wel eerst weten wat er dan precies te winnen valt. In samenwerking met Ubisoft mogen wij een mooi Trials Rising T-shirt (maat L), een first aid kit, anti-stress pil en een poster van Trials Rising weggeven. Om hier kans op te maken moet je antwoord geven op onderstaande vraag.

onbekend

De prijsvraag is afgelopen, je kunt niet meer meedoen. De winnaar wordt door ons benaderd.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?