Trials Rising

  • Ontwikkelaar RedLynx, Ltd.
  • Eerste releasedatum 26 februari 2019
  • Platformen Nintendo Wii U , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Racing , Platform
  • Gameliner score

Trailer: Ubisoft lanceert Trials Rising Season 1

Vandaag heeft Ubisoft Trials Rising Season 1 gelanceerd. Dit eerste seizoen brengt veel nieuwe content met zich mee, zo is te zien in de nieuwe trailer van de game.

De nieuwe content bevat onder meer een speciaal kostuum; de golden cowboy outfit. Deze is te ontgrendelen door online de strijd aan te gaan met andere spelers en jezelf omhoog te werken in de verschillende divisies. Telkens als je een nieuwe divisie bereikt, speel je een deel van de cowboy outfit vrij. Daarnaast voegt de update nieuwe animaties, poses, stickers, motoren en outfits aan de game toe. In april vindt er een Paas-event plaats dat twee weken duurt. Tijdens dit evenement zijn er exclusieve items te verdienen. Ook kunnen spelers een speciale helm verdienen door Ubisoft uitdagingen te voltooien. Hiervoor moeten spelers bepaalde kubussen verzamelen op tien geselecteerde tracks.

Op 16 april volgt er een grote uitbreiding in de vorm van Sixty Six. Trials Rising is verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

BRON YouTube

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?