Trials Rising

  • Ontwikkelaar RedLynx, Ltd.
  • Eerste releasedatum 26 februari 2019
  • Platformen Nintendo Wii U , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Racing , Platform
  • Gameliner score

Trailer: Gratis demo Trials Rising nu beschikbaar

Wil jij misschien Trials Rising gaan spelen, maar weet je nog niet helemaal of de game de moeite waard is? Dan heb je geluk, want er is nu een gratis demo van Trials Rising beschikbaar.

Trials Rising verscheen in februari, maar heeft nu een gratis speelbare demo gekregen. De gratis demo bevat vijf singleplayer-tracks, een multiplayer-track en drie verschillende motoren. De demo is beschikbaar voor alle platformen waar de game op is verschenen. De demo is gelijktijdig verschenen met de start van het derde seizoen van Trials Rising. Dit nieuwe seizoen heet Welcome to the Future en bevat verschillende items met een futuristisch thema. De trailer van het nieuwe seizoen kun je hieronder bekijken.

Trials Rising is momenteel beschikbaar op pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. De demo is vanaf nu op al deze platformen beschikbaar.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?