Trailer: League of Legends Champion K’Sante onthuld

Geplaatst:

Er komt weer een nieuwe Champion naar League of Legends, maar wees gerust. Als je geen toplaner bent dan hoef je niet direct in zijn abilities te duiken. Riot Games heeft de Champion K'Sante onthuld.

Jager K’Sante betreedt binnenkort Summoners Rift en gaat dat, in eerste instantie, doen via de Toplane. Het is alweer een tijdje geleden dat we een tank hebben gekregen dus toplaners kunnen weer lekker aan de slag met het leren van een nieuwe tank. Over zijn abilities is nog niets bekend, maar we kennen al wel zijn achtergrondverhaal. Onze jager is geboren in Nazumah wat gelegen is in het gebied Shurima. Met daarbij het belangrijkste verschil dat ze Azir niet aanbeden. Aangezien K'Sante gezien wordt als een jager vecht hij in de trailer met een gigantisch beest. Hierdoor krijgen we wel te zien welke wapens hij hanteert. Het lijken twee grote zwaarden te zijn. Omdat Riot Games meer inclusiviteit naar League of Legends wil brengen, is er bekendgemaakt dat K' Sante de eerste getinte LGBTQ Champions is.

Momenteel is het wereldkampioenschap League of Legends bezig en om de verschijning van een nieuwe Champion daaraan te koppelen, wordt de eerste skin voor K'Sante gemaakt in samenwerking met Lil Nas X. Hij is de zanger die het nummer STAR WALKIN schreef voor het huidige wereldkampioenschap. Hoe de Prestige Empyrean K’Sante skin eruit gaat zien is nog niet bekend.

Het is nog niet bekend wanneer jager K’Sante aan League of Legends wordt toegevoegd, maar aangezien de skin gekoppeld is aan het wereldkampioenschap zal het niet lang meer duren.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot League of Legends

Series

-

Uitgever

Riot Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

29 oktober 2009

Ontwikkelaar

Riot Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord