Sand Land

  • Ontwikkelaar ILCA
  • Eerste releasedatum NNB
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG
  • Gameliner score -

Trailer: Leer meer over het verhaal van Sand Land

Er is een nieuwe trailer uitgekomen voor Sand Land. In de trailer leer je meer over het verhaal van de game en de wereld waarin de game zich afspeelt.

Sand Land werd vorig jaar onthuld door Bandai Namco. De game is gebaseerd op de Sand Land-manga van Akira Toriyama, de maker van Dragon Ball. In de laatste trailer leren we meer over het verhaal in de game. De wereld is in Sand Land door de jaren heen grotendeels in een woestijn veranderd door oorlog en natuurrampen. Water is hierdoor schaars geworden. Net als in de manga speel je als Prince Beelzebub, die met de Sheriff Rao op zoek gaat naar de 'Legendary Spring'. Hier komen ze nodige unieke personages tegen die hetzelfde doel hebben. De trailer is hieronder te kijken.

Een releasedatum voor Sand Land is nog niet bekend. De game moet uitkomen op pc via Steam, PlayStation 4, PlayStation 5 en Xbox Series. Lees hier Rudy's Sand Land-preview.

BRON Bandai Namco

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?