Trailer: Level-5 geeft DECAPOLICE gameplaybeelden vrij

Geplaatst: 9 maart 2023 13:30
-

Professor Layton is niet de enige die geheimen ontrafelt. Stap in de schoenen van junior detective Harvard Marks en reis door de bijzondere wereld van DECASIM in DECAPOLICE.

Maar wat is dat nou precies? DECASIM is een virtuele wereld, waarin alles pico bello is. De simulatie is gecreëerd door de moderne wereld te kopiëren, maar dat betekent dus ook dat er herinneringen en misdaden op te graven zijn. Op deze manier ga je zaken oplossen in de echte wereld. Je verzamelt bewijsmateriaal en vervolgens zorg je ervoor dat je alles aan elkaar knoopt. Daarna is het natuurlijk de kunst om de criminelen te arresteren. Overtuig je ze uit de goedheid van je hart om rustig mee te gaan? Of transformeren ze in monsters en moet je ze in elkaar rammen? De keuze is reuze. Harvard is gelukkig niet alleen. In DECAPOLICE heb je een flink team met ondersteunende NPC's tot je beschikking.

DECAPOLICE verschijnt in 2023 voor de Nintendo Switch en PlayStation-consoles.

Bron: Level-5
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot DECAPOLICE

Ontwikkelaar:

Level-5

Uitgever:

Level-5

Release:

2023

-

PlayStation 4, Nintendo Switch, PlayStation 5

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord