Check hier alle The Triple-i Initiative content

Trailer: Lightyear Frontier verschijnt in vroeg 2024

Geplaatst: 15 juni 2023 10:55

Gedurende de Xbox Games Showcase Extended kwam ontwikkelaar Frame Break ook even langs. Zij presenteerden een nieuwe trailer voor de buitenaardse farming sim Lightyear Frontier.

Het nieuwe beeldmateriaal draait vooral om de multiplayeropties die de indiegame aanbiedt aan haar spelers. Co-op staat centraal in Lightyear Frontier. Onder het mom van: "veel handen maken licht werk", kun je straks je vrienden aansporen om jou te helpen met je boerderij. Er is namelijk genoeg te doen in Lightyear Frontier. Zo moeten er materialen verzameld worden, objecten gebouwd worden en gewassen verbouwd worden. Ja, het leven van een buitenaardse boer gaat niet over rozen. De trailer sluit af met een mysterieuze ontdekking. Naast het managen van je eigen boerderij lijkt de wereld vol te zitten met geheimen die spelers kunnen ontrafelen.

Check hier onze gamescom preview van Lightyear Frontier.

Lightyear Frontier is beschikbaar via Early Access in vroeg 2024 voor de pc en Xbox Series X|S. Eerder dit jaar werd Lightyear Frontier uitgesteld.

Bron: Xbox Games Showcase Extended
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Lightyear Frontier

Series

-

Uitgever

Amplifier Game Invest

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasewindow

19 maart 2024

Ontwikkelaar

Frame Break

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord