Trailer: Little Nightmares III officieel aangekondigd

-

Little Nightmares III is vanavond onthuld tijdens de Opening Night Live show van gamescom. Er komt ook weer een nieuwe podcast serie, gebaseerd op de games.

De korte trailer laat twee personages zien die zich door een verlaten, spookachtige wereld bewegen. In mei gingen er al geruchten rond dat Bandai Namco bezig zou zijn met een nieuwe Little Nightmares. Maar nu is de game ook officieel aangekondigd door de uitgever. Fans krijgen eindelijk wat ze willen: Little Nightmares III wordt een coöperatieve game die je met twee spelers kunt spelen. Naast de nieuwe game kondigde de ontwikkelaar ook een nieuwe podcast serie aan, genaamd 'The Sound of Nightmares'. De podcast serie bestaat uit zes delen en volgt een origineel verhaal. De eerste twee delen zijn vandaag al te beluisteren. Dat er nog een nieuw deel komt was natuurlijk al niet echt een verrassing, aangezien de games erg succesvol zijn. Eerder dit jaar lieten de ontwikkelaars weten dat de Little Nightmares games twaalf miljoen keer verkocht waren.

Little Nightmares III heeft nog geen releasedatum. De eerste twee delen van de podcast The Sound of Nightmares' zijn vanaf vandaag al te beluisteren.

Bron: Gamescom

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Little Nightmares III

Ontwikkelaar:

Supermassive Games

Uitgever:

Bandai Namco

Release:

2025

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS4
XONE
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord