Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Mario Kart 8 Deluxe - Circuit-uitbreidingspas

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 18 februari 2022
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Racing
  • Gameliner score -

Trailer: Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass Wave 4 onthuld

Het is natuurlijk geen Nintendo Direct zonder wat Mario Kart! Tijdens de showcase werd er al wat content onthuld van de Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass Wave 4.

Er komt namelijk een compleet nieuwe track naar de racegame. Yoshi's Island is geen remake van een al eerder uitgebrachte track - het is gewoon een hele nieuwe racebaan. Het is een tropische en kleurrijke bedoeling. Yoshi's Island bestaat uit meerdere onderdelen die verschillende omgevingen hanteren. Het is bijna een eigen ecosysteem. Wil je toch nog wat nostalgie proeven? Gelukkiger komt er een nieuwe personage naar Mario Kart 8 Deluxe. Yoshi's vriendin Birdo komt een potje karten. We zagen haar voor het eerst in Mario Kart Double Dash.

Check hier onze opinion over de Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass.

Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass Wave 4 wordt beschikbaar gemaakt in de lente van 2023.

BRON Nintendo Direct

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?