Trailer: Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass Wave 4 onthuld

Geplaatst: 9 februari 2023 01:00
-

Het is natuurlijk geen Nintendo Direct zonder wat Mario Kart! Tijdens de showcase werd er al wat content onthuld van de Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass Wave 4.

Er komt namelijk een compleet nieuwe track naar de racegame. Yoshi's Island is geen remake van een al eerder uitgebrachte track - het is gewoon een hele nieuwe racebaan. Het is een tropische en kleurrijke bedoeling. Yoshi's Island bestaat uit meerdere onderdelen die verschillende omgevingen hanteren. Het is bijna een eigen ecosysteem. Wil je toch nog wat nostalgie proeven? Gelukkiger komt er een nieuwe personage naar Mario Kart 8 Deluxe. Yoshi's vriendin Birdo komt een potje karten. We zagen haar voor het eerst in Mario Kart Double Dash.

Check hier onze opinion over de Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass.

Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass Wave 4 wordt beschikbaar gemaakt in de lente van 2023.

Bron: Nintendo Direct
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mario Kart 8 Deluxe - Circuit-uitbreidingspas

Ontwikkelaar:

Nintendo

Uitgever:

Nintendo

Release:

18 februari 2022

Nintendo Switch

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord