Trailer: Marvel's Midnight Suns season pass is onthuld

Geplaatst: 27 oktober 2022 09:50

Uitgever 2K en ontwikkelaar Firaxis hebben de Marvel's Midnight Suns Season Pass onthuld. De pas bevat nieuwe personages uit het Marvel Universum, waaronder Deadpool, Venom, Morbius en Storm.

Naast deze helden en hun respectieve nieuwe vaardigheden, introduceert elk van de vier downloadbare contentpakketten in de Season Pass nieuwe verhaalmissies, een nieuwe upgrade voor de Abbey en een selectie nieuwe skins en outfits. De Season Pass bevat ook het Legendary Premium Pack met de volgende 23 premium skins zoals de Blade 1602 skin, Captain America's Future Soldier skin, Iron Man's Iron Knight skin en Spider-Man's Demon Spider skin. Deze skins zijn direct bij de lancering beschikbaar. Dat Deadpool uiteindelijk in de game zou komen, was eigenlijk onvermijdelijk na de actie die het personage onlangs opzette op Twitter.

Marvel's Midnight Suns komt op 2 december uit voor PlayStation 5, Xbox Series en pc via Steam en Epic Games Store, gevolgd door PlayStation 4, Xbox One en Switch op een later tijdstip.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Marvel's Midnight Suns

Series

-

Uitgever

2K Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

2 december 2022

Ontwikkelaar

Firaxis Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord
© 2005 - 2024 Gameliner.nl V.O.F. All Rights Reserved.