Trailer: Microsoft Flight Simulator 2024 aangekondigd

-

Xbox bracht Microsoft Flight Simulator mee naar de Xbox Games Showcase. In plaats van een update gaat het om een compleet nieuwe vliegtuigsimulatiegame.

Waar je misschien in eerste instantie een update voor Microsoft Flight Simulator zou verwachten, heeft Xbox een nieuw deel in de franchise aangekondigd. De vliegtuigsimulatiegame krijgt ergens volgend jaar een vervolg. In dit vervolg moet er uiteraard gevlogen worden, maar ligt de focus voor op een carrière in de luchtvaartwereld. Dus of je nu ballonvaarder, stuntpiloot of ambulant medewerker wil worden, voor vrijwel iedereen is er passend een beroep in de lucht te vinden.

Overigens was er ook nieuws voor de huidige Microsoft Flight Simulator. In samenwerking met Legendary en Warner Bros. Entertainment komt de House Atreides Ornithopter naar de game. We kennen deze helikopter uit Dune. Zelfs voor de doorgewinterde piloot zal het niet makkelijk zijn om de besturing van het voertuig onder controle te krijgen.

Microsoft Flight Simulator 2024 vliegt af op een landing in 2024.

Bron: Xbox
Patrick Lamers Mede-eigenaar en Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Microsoft Flight Simulator 2024

Ontwikkelaar:

Asobo Studio

Uitgever:

Xbox Game Studios

Release:

19 november 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord