Minecraft Dungeons

  • Ontwikkelaar Mojang AB
  • Eerste releasedatum 26 mei 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , Xbox Series
  • Genre RPG , Dungeon Crawler
  • Gameliner score

Trailer: Minecraft Dungeons Jungle Awakens-DLC nu beschikbaar

Het eerste DLC-pakket voor Minecraft Dungeons is beschikbaar en belooft spelers een rijk jungle-avontuur. Dat had je natuurlijk ook wel een beetje kunnen verwachten, aangezien de DLC de naam 'Jungle Awakens' draagt.

De DLC is precies zoals je het zou verwachten: er zijn nieuwe slechteriken toegevoegd in een nieuwe jungle. In de jungle wacht de speler een handje vol nieuwe taken en beloningen. Er zijn drie missies en door die missies te spelen kun je nieuwe wapens, bepantsering en artefacten krijgen. De slechteriken zijn onder meer de wangedrochten zoals de Leapleaf en de Jungle Zombie. Bekijk hieronder de trailer om warm te worden voor de nieuwste DLC van Minecraft Dungeons:

Geen zin om het DLC-pakket aan te schaffen? Geen paniek! Er zijn namelijk ook enkele gratis toevoegingen aan het basisspel. De nieuwe toevoegingen omvatten een gratis Lower Temple-kaart en nieuwe wapens, in de vorm van de Battlestaff en Dual Crossbows.

BRON YouTube

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?