Trailer: Minecraft Dungeons Jungle Awakens-DLC nu beschikbaar

Geplaatst: 2 juli 2020 09:56
Aangepast: 2 juli 2020 10:50

Het eerste DLC-pakket voor Minecraft Dungeons is beschikbaar en belooft spelers een rijk jungle-avontuur. Dat had je natuurlijk ook wel een beetje kunnen verwachten, aangezien de DLC de naam 'Jungle Awakens' draagt.

De DLC is precies zoals je het zou verwachten: er zijn nieuwe slechteriken toegevoegd in een nieuwe jungle. In de jungle wacht de speler een handje vol nieuwe taken en beloningen. Er zijn drie missies en door die missies te spelen kun je nieuwe wapens, bepantsering en artefacten krijgen. De slechteriken zijn onder meer de wangedrochten zoals de Leapleaf en de Jungle Zombie. Bekijk hieronder de trailer om warm te worden voor de nieuwste DLC van Minecraft Dungeons:

Geen zin om het DLC-pakket aan te schaffen? Geen paniek! Er zijn namelijk ook enkele gratis toevoegingen aan het basisspel. De nieuwe toevoegingen omvatten een gratis Lower Temple-kaart en nieuwe wapens, in de vorm van de Battlestaff en Dual Crossbows.

Bron: YouTube

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Minecraft Dungeons

Series

Minecraft

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Xbox Series

Releasewindow

26 mei 2020

Ontwikkelaar

Mojang AB

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord