Minecraft Legends

  • Ontwikkelaar Mojang AB
  • Eerste releasedatum Q2 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Strategie
  • Gameliner score -

Trailer: Minecraft Legends onthuld tijdens Xbox & Bethesda Game Showcase

De makers van Minecraft krijgen zoals velen niet genoeg van de oneindige blokken. Tijdens de Xbox & Bethesda Gameshow onthulden ze namelijk Minecraft Legends.

Mocht je er genoeg van hebben dat je steeds wordt aangevallen door zombie's en skeletons, dan is deze game de ideale oplossing. In Minecraft Legends is het namelijk aan jou om de wereld te redden van de verwoesting die piglins met zich meenemen uit de Nether. Dit doe je met allerlei wezens uit de Overworld. En ja, daar horen ook de zombie's en skeletons bij. Er staat je dus een avontuur vol onverwachte vriendschappen en strategische gevechten te wachten.

Minecraft Legends komt uit in 2023 en zal beschikbaar zijn op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc.

Over auteur Evelien de Geus

Evelien de Geus Als doorgewinterde editor kent Evelien alle shortcuts van edit software uit haar hoofd. Het is dan ook niet zo vreemd dat menig video die online komt op Gameliner, eerst onder handen is genomen door Evelien. Naast het editten van video's, neemt Evelien ook graag met enige regelmaat de controller ter hand. Veel gespeelde games zijn dan League of Legends, Minecraft en De Sims 4. Maar ook voor het opfleuren van haar Animal Crossing: New Horizon eiland draait Evelien haar hand niet om.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?