Trailer: Monster Hunter Rise: Sunbreak - Title Update 1 is vandaag uit

Geplaatst:

Monster Hunter Rise: Sunbreak krijgt vandaag een gratis Title Update. Het is de eerste Titel Update die naar de uitbreiding komt en het brengt flink wat nieuwe content naar de game.

Gigantische monsters stelen de show in Monster Hunter Rise: Sunbreak. Het is dus niet verrassend dat Titel Update 1 wat nieuwe uitdagingen biedt. In totaal komen er vier nieuwe monsters bij en dat zijn: Seething Bazelgeuse, Silver Rathalos, Gold Rathian en Lucent Nargacuga. Vanaf 18 augustus verschijnen er ook nog wekelijkse missies waarmee je exclusieve beloningen kunt verdienen. Daarnaast kun je de levels van de missies verhogen tot level tachtig. Wat niet gratis is, maar wel wordt toegevoegd met deze update zijn de verschillende DLC. Mocht je interesse hebben in nieuwe outfits, haarstijlen en emoties dan kun je de nieuwe packs kopen. Hieronder kun je de volledige trailer bekijken.

In september gaat de tweede Titel Update verschijnen en aan het eind van het jaar komt Titel Update 3 naar Monsters Hunter Rise: Sunbreak. Benieuwd naar onze mening van Monster Hunter Rise? Lees dan onze review.

Monsters Hunter Rise: Sunbreak is te spelen via de Nintendo Switch en pc.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Monster Hunter Rise

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

26 maart 2021

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord