Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Crash Team Rumble

  • Ontwikkelaar Toys for Bob
  • Eerste releasedatum 20 juni 2023
  • Platformen PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Platform
  • Gameliner score

Trailer: Multiplayergame Crash Team Rumble aangekondigd

De Crash Bandicoot-franchise kent een succesvolle periode en daarom kwam de mascotte even langs tijdens The Game Awards. Hij kondigde een nieuwe multiplayergame aan genaamd Crash Team Rumble.

Dat er nieuwe Crash Bandicoot-games in ontwikkeling waren wisten we natuurlijk al. Nu hebben we echter een duidelijker beeld bij de één van de nieuwe titels. De helden en schurken van de Crash Bandicoot-serie nemen het tegen elkaar op. Je vormt twee teams die tegen elkaar strijden om zo veel mogelijk Wumpa's te verzamelen. Natuurlijk kun je elkaar flink dwars zitten.

Crash Team Rumble verschijnt in 2023 voor de PlayStation-consoles en de Xbox-consoles.

BRON The Game Awards

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?