Trailer: Toys For Bob deelt intro Crash Team Rumble

Geplaatst:
Aangepast: 24 april 2023 20:20

Ontwikkelaar Toys For Bob heeft de cinematische intro van Crash Team Rumble gedeeld. Met deze intro krijgen we alvast een voorproefje te zien van wat er kunnen verwachten in de game.

Nu de gesloten bèta van Crash Team Rumble net achter de rug is, hebben een aantal mensen alvast een voorproefje kunnen nemen van de game. Deze multiplayergame van Crash brengt een nieuw soort sport naar je console waarbij twee teams van vier mensen het tegen elkaar opnemen en de meeste Wumpa fruit moeten zien te verzamelen. Dit gaat uiteraard gepaard met de nodige chaos, zoals je van de buideldas gewend bent. De cinematische intro is gemaakt door het Thaise bedrijf RiFF Studio en toont de essentie van de game evenals een aantal van de personages die je in de game kunt spelen.

Crash Team Rumble verschijnt op 20 juni voor Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5. Ben je nieuwsgierig? Lees dan onze uitgebreide preview van Crash Team Rumble.

Bron: Toys For Bob
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Crash Team Rumble

Series

-

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

20 juni 2023

Ontwikkelaar

Toys for Bob

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord