Crash Team Rumble

  • Ontwikkelaar Toys for Bob
  • Eerste releasedatum 20 juni 2023
  • Platformen PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Platform
  • Gameliner score

Trailer: Toys For Bob deelt intro Crash Team Rumble

Ontwikkelaar Toys For Bob heeft de cinematische intro van Crash Team Rumble gedeeld. Met deze intro krijgen we alvast een voorproefje te zien van wat er kunnen verwachten in de game.

Nu de gesloten bèta van Crash Team Rumble net achter de rug is, hebben een aantal mensen alvast een voorproefje kunnen nemen van de game. Deze multiplayergame van Crash brengt een nieuw soort sport naar je console waarbij twee teams van vier mensen het tegen elkaar opnemen en de meeste Wumpa fruit moeten zien te verzamelen. Dit gaat uiteraard gepaard met de nodige chaos, zoals je van de buideldas gewend bent. De cinematische intro is gemaakt door het Thaise bedrijf RiFF Studio en toont de essentie van de game evenals een aantal van de personages die je in de game kunt spelen.

Crash Team Rumble verschijnt op 20 juni voor Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5. Ben je nieuwsgierig? Lees dan onze uitgebreide preview van Crash Team Rumble.

BRON Toys For Bob

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?