Trailer: Gesloten beta Crash Team Rumble nu beschikbaar

Geplaatst: 20 april 2023 01:20
Aangepast: 20 april 2023 01:58

Maak je alvast klaar om chaos te schoppen in Crash Team Rumble. De gesloten beta van de game is momenteel al voor een beperkt aantal dagen speelbaar.

Crash Bandicoot en consorten maken zich op voor een release over enkele maanden. Daarom draaien zij nu alvast warm in een gesloten beta. Om mee te kunnen doen met dit feestje moet je de game pre-orderen. Mocht je je nu al willen laten gelden, dan weet je dus wat je te doen staat. In tegenstelling tot menig andere game waarin Crash een hoofdrol vertolkt is Crash Team Rumble een competitieve multiplayer game. Bekende personages uit de Crash Bandicoot-games nemen het tegen elkaar op in twee teams van vier. De bedoeling is om als team het meeste Wumpa-fruit te verzamelen zodat je jezelf tot winnaar kunt kronen. Dat gaat echter niet zonder slag of stoot, dus teamwork is een groot goed.

De gesloten beta van Crash Team Rumble vindt plaats van 20 april tot en met 24 april. De game zelf staat gepland voor een release op 20 juni op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

Bron: Activision
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Crash Team Rumble

Series

-

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

20 juni 2023

Ontwikkelaar

Toys for Bob

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord