Check hier alle The Game Awards 2023 content

Crash Team Rumble

  • Ontwikkelaar Toys for Bob
  • Eerste releasedatum 20 juni 2023
  • Platformen PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Platform
  • Gameliner score

Trailer: Gesloten beta Crash Team Rumble nu beschikbaar

Maak je alvast klaar om chaos te schoppen in Crash Team Rumble. De gesloten beta van de game is momenteel al voor een beperkt aantal dagen speelbaar.

Crash Bandicoot en consorten maken zich op voor een release over enkele maanden. Daarom draaien zij nu alvast warm in een gesloten beta. Om mee te kunnen doen met dit feestje moet je de game pre-orderen. Mocht je je nu al willen laten gelden, dan weet je dus wat je te doen staat. In tegenstelling tot menig andere game waarin Crash een hoofdrol vertolkt is Crash Team Rumble een competitieve multiplayer game. Bekende personages uit de Crash Bandicoot-games nemen het tegen elkaar op in twee teams van vier. De bedoeling is om als team het meeste Wumpa-fruit te verzamelen zodat je jezelf tot winnaar kunt kronen. Dat gaat echter niet zonder slag of stoot, dus teamwork is een groot goed.

De gesloten beta van Crash Team Rumble vindt plaats van 20 april tot en met 24 april. De game zelf staat gepland voor een release op 20 juni op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

BRON Activision

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?