Trailer: Crash Team Rumble-launchtrailer onthuld

Geplaatst:

Crash Team Rumble ligt bijna in de winkelschappen. Als voorgerechtje ter voorbereiding op de volledige release hebben we tijdens Summer Game Fest alvast een launchtrailer voorgeschoteld gekregen.

Met nog minder dan twee weken te gaan tot de releasedatum van Crash Team Rumble beginnen velen de hype nu wel echt te voelen. Dat is natuurlijk hét perfecte moment voor de makers om nog even een launchtrailer te droppen. In de trailer wordt de post-launch-ondersteuning verder gedetailleerd.

De online multiplayer rumblegame wordt na de launch namelijk gratis ondersteund met verschillende seizoenen die nieuwe Heroes, Maps, Powers en gelimiteerde gamemodi naar de game brengen. Ook personages als Ripper Roo en N. Gin keren terug en zijn speelbaar in de game. Eén ding is zeker: we kunnen weer een flinke portie chaos in de game verwachten, zo vertelde onze eigen Patrick in zijn Crash Team Rumble preview.

Crash Team Rumble verschijnt op 20 juni op de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series en Xbox One. Het eerste seizoen van de game is speelbaar van 20 juni tot 12 september.

Bron: Crash Bandicoot
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Crash Team Rumble

Series

-

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

20 juni 2023

Ontwikkelaar

Toys for Bob

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord