Crash Team Rumble

  • Ontwikkelaar Toys for Bob
  • Eerste releasedatum 20 juni 2023
  • Platformen PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Platform
  • Gameliner score

Trailer: Crash Team Rumble-launchtrailer onthuld

Crash Team Rumble ligt bijna in de winkelschappen. Als voorgerechtje ter voorbereiding op de volledige release hebben we tijdens Summer Game Fest alvast een launchtrailer voorgeschoteld gekregen.

Met nog minder dan twee weken te gaan tot de releasedatum van Crash Team Rumble beginnen velen de hype nu wel echt te voelen. Dat is natuurlijk hét perfecte moment voor de makers om nog even een launchtrailer te droppen. In de trailer wordt de post-launch-ondersteuning verder gedetailleerd.

De online multiplayer rumblegame wordt na de launch namelijk gratis ondersteund met verschillende seizoenen die nieuwe Heroes, Maps, Powers en gelimiteerde gamemodi naar de game brengen. Ook personages als Ripper Roo en N. Gin keren terug en zijn speelbaar in de game. Eén ding is zeker: we kunnen weer een flinke portie chaos in de game verwachten, zo vertelde onze eigen Patrick in zijn Crash Team Rumble preview.

Crash Team Rumble verschijnt op 20 juni op de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series en Xbox One. Het eerste seizoen van de game is speelbaar van 20 juni tot 12 september.

BRON Crash Bandicoot

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?