Support Crash Team Rumble loopt ten einde

Geplaatst:

Nog één update en dan is het gedaan met de support voor Crash Team Rumble. Wie de in 2023 uitgekomen game opstart, wordt begroet met de boodschap dat de game nog een laatste update krijgt, maar dat het daarna gedaan is met de support.

En dat is zuur voor een online-based platformer als Crash Team Rumble, welke sinds diens launch al moeite heeft gehad om zich lekker te profileren in het genre. De reviews waren nou niet echt denderend en ook volgens Patricks Crash Team Rumble review 'rumblede' het hier en daar wel een beetje qua content. Helaas zijn dit vaak al voortekenen van een twijfelachtige toekomst, dus echt verrassend is het besluit van Toys For Bob niet.

Vooralsnog blijven de servers van Crash team Rumble overeind, al is het nog maar de vraag voor hoe lang. Crash Coin aankopen zullen worden gedeactiveerd en mensen met een saldo kunnen deze spenderen aan tier skips. Om het zuur nog een beetje zoet te maken wordt iedereen getrakteerd op een 500-tier battle pass welke 104 nieuwe items bevat, inclusief alle seizoen 1 tot en met 3 content.

Bron: VGC
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Crash Team Rumble

Series

-

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

20 juni 2023

Ontwikkelaar

Toys for Bob

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord