Crash Team Rumble verschijnt in juni

Geplaatst: 21 maart 2023 15:30
-

Tijdens The Game Awards kwam er een eigenaardige multiplayergame langs en eindelijk horen we er nu wat meer over: Crash Team Rumble. De website Wccftech heeft de releasedatum vrijgegeven.

Hoe weten zij dat? Zij waren aanwezig bij een presentatie over Crash Team Rumble. In deze actievolle multiplayergame strijden twee teams van vier spelers tegen elkaar. Het is de bedoeling dat je zo snel mogelijk 2,000 Wumpa verzamelt. Je rent door de map om zoveel mogelijk te punten te scoren, maar je moet daarna snel terug naar je thuisbasis om die punten ook te verzilveren. In Crash Team Rumble zijn diverse personages te vinden. Ze hebben allemaal verschillende stats en vervullen andere rollen: Booster, Blocker of Scorer. Er wordt zowel een Standard Edition (29,99) als een Deluxe Edition (39,99) uitgebracht. In de Deluxe Edition krijg je de Premium Battle Pass voor Season 1 en 2. Daarnaast krijg je het Digital Proto Pack en worden de eerste 25 levels van de battle pass automatisch ontgrendeld. Wanneer je de game vooraf besteld heb je gegarandeerd een plekje in de bèta die loopt van 20 t/m 24 april.

Bekijk hier de aankondigingstrailer van Crash Team Rumble.

Crash Team Rumble releasedatum1

Crash Team Rumble verschijnt op 20 juni voor de PlayStation-consoles en de Xbox-consoles. Een pc-versie zit er vooralsnog niet in.

Bron: Wccftech
Bram Noteboom Head of Content

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Crash Team Rumble

Ontwikkelaar:

Toys for Bob

Uitgever:

Activision Blizzard

Release:

20 juni 2023

PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord