Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

Crash Team Rumble

  • Ontwikkelaar Toys for Bob
  • Eerste releasedatum 20 juni 2023
  • Platformen PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Platform
  • Gameliner score -

Crash Team Rumble verschijnt in juni

Tijdens The Game Awards kwam er een eigenaardige multiplayergame langs en eindelijk horen we er nu wat meer over: Crash Team Rumble. De website Wccftech heeft de releasedatum vrijgegeven.

Hoe weten zij dat? Zij waren aanwezig bij een presentatie over Crash Team Rumble. In deze actievolle multiplayergame strijden twee teams van vier spelers tegen elkaar. Het is de bedoeling dat je zo snel mogelijk 2,000 Wumpa verzamelt. Je rent door de map om zoveel mogelijk te punten te scoren, maar je moet daarna snel terug naar je thuisbasis om die punten ook te verzilveren. In Crash Team Rumble zijn diverse personages te vinden. Ze hebben allemaal verschillende stats en vervullen andere rollen: Booster, Blocker of Scorer. Er wordt zowel een Standard Edition (29,99) als een Deluxe Edition (39,99) uitgebracht. In de Deluxe Edition krijg je de Premium Battle Pass voor Season 1 en 2. Daarnaast krijg je het Digital Proto Pack en worden de eerste 25 levels van de battle pass automatisch ontgrendeld. Wanneer je de game vooraf besteld heb je gegarandeerd een plekje in de bèta die loopt van 20 t/m 24 april.

Bekijk hier de aankondigingstrailer van Crash Team Rumble.

Crash Team Rumble releasedatum1

Crash Team Rumble verschijnt op 20 juni voor de PlayStation-consoles en de Xbox-consoles. Een pc-versie zit er vooralsnog niet in.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?