Dragon Quest Builders 2

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 12 juli 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , Xbox Series
  • Genre Open-World , JRPG
  • Gameliner score

Trailer: Nieuwe beelden van Dragon Quest Builders 2

Er zijn nieuwe beelden verschenen van de demo van de actie RPG en Sandbox game, Dragon Quest Builders 2. De beelden zijn geplaatst op het YouTube-kanaal van Handheld Players.

In de iets meer dan 45 minuten durende video krijg je verschillende aspecten van het vervolg van Dragon Quest Builders te zien. Zo krijg je te zien hoe je een karakter kan maken en krijg je de instellingen die kan gebruiken. Ook zie je het begin van het verhaal en gameplay van de game. Je kan de video hieronder bekijken.

Dragon Quest Builders 2 komt 12 juli uit op de Nintendo Switch en PlayStation 4.

BRON YouTube

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?