Trailer: Nieuwe details onthuld voor One Piece Odyssey

Geplaatst:
Aangepast: 9 juni 2022 22:23

Een nieuwe trailer voor One Piece Odyssey werd onlangs getoond tijdens Summer game Fest. De trailer focust vooral op de verhaallijn van de game.

Naast nieuwe details over het verhaal van de game kregen we ook een aantal gameplay beelden te zien. Uitgever Bandai Namco onthulde nieuwe informatie over het volgende grote avontuur van de Straw Hats tijdens de livestream. In de nieuwe beelden die tijdens de Summer Game Fest livestream werden gedeeld, wordt het schip van de Straw Hats hoog in de lucht gelanceerd en moet de bemanning obstakels ontwijken om het uiteindelijk door de wolken te schoppen. In korte glimpen van gameplay, kunnen we zien hoe personages nieuwe locaties verkennen om "verborgen mysteries" te kraken. One Piece Odyssey komt van de ontwikkelaar van Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl, ILCA Inc., en uitgever Bandai Namco. In de debuuttrailer werden een origineel verhaal en karakterontwerpen van Eiichiro Oda, de bedenker van de One Piece manga, aangeprezen. Luffy en de rest van de Straw Hats zijn gestrand op een dunbevolkt eiland in onze eerste blik op het spel; personages als Zoro, Usopp, Nami en Sanji waren ook te zien.

One Piece Odyssey heeft nog geen officiële releasedatum, maar verschijnt in de loop van 2022.

Bron: Summer Game Fest

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot One Piece Odyssey

Series

One Piece

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

13 januari 2023

Ontwikkelaar

ILCA

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord