Captain Toad: Treasure Tracker

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 2 januari 2015
  • Platformen Nintendo Wii U , Nintendo 3DS , Nintendo Switch
  • Genre Puzzel
  • Gameliner score

Trailer: Nieuwe DLC voor Captain Toad: Treasure Tracker

Tijdens Nintendo Direct werd onthuld dat Captain Toad: Treasure Tracker nieuwe DLC staat te wachten. Daarnaast krijgt de game ook een nieuwe update waarmee je samen met een vriend of vriendin kunt spelen.

In maart verschijnt de nieuwe DLC voor Captain Toad: Treasure Tracker. Deze uitbreiding bevat achttien nieuwe uitdagingen en vijf nieuwe levels. Deze nieuwe toevoegingen en alle oude challenges kunnen vanaf nu alleen of in co-op worden gespeeld. Een update voegt namelijk vanaf vandaag de mogelijkheid toe om de game samen met iemand in co-op modus te spelen.

De nieuwe DLC voor Captain Toad: Treasure Tracker is vanaf 14 maart beschikbaar voor de Nintendo Switch.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?