Elden Ring

  • Ontwikkelaar FromSoftware
  • Eerste releasedatum 25 februari 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG , Open-World
  • Gameliner score

Trailer: Nieuwe FromSoftware-game Elden Ring officieel onthuld

Tijdens de E3-presentatie van Microsoft kwam ook FromSoftware met een nieuwe game. Zij onthulden vandaag officieel hun nieuwste game Elden Ring.

Elden Ring is de nieuwste game van FromSoftware. Deze nieuwe game van de makers van onder andere de Dark Souls-serie wordt ontwikkeld in samenwerking met George R.R. Martin, de schrijver achter de boekenreeks van Game of Thrones. Er is nog niet veel bekend over Elden Ring, maar we hebben wel alvast een kijkje kunnen nemen in de setting van de game. De onthullingstrailer laat namelijk een duistere fantasywereld zien. Dit belooft dan ook een bijzondere actie-RPG te worden.

Elden Ring heeft nog geen releasedatum, maar verschijnt op de Xbox One, pc en PlayStation 4.

BRON Microsoft

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?