Trailer: Nieuwe gameplaybeelden Pikmin 4 vrijgegeven

Geplaatst:
Aangepast: 21 juni 2023 18:09

Een vaste waarde in de Nintendo Direct streams is Pikmin 4. Het kon dan ook niet uitblijven dat er nieuwe gameplaybeelden getoond zouden worden tijdens de nieuwste show worden.

Nintendo heeft een uitgebreide trailer vrijgegeven van Pikmin 4. Met de naderende release worden steeds meer details bekendgemaakt. In de trailer maken we kennis met Pikmin en de reddingshond Oatchi. Jij moet met behulp van deze wezens de Rescue Crew zien te redden. We zien Oatchi uitgebreid in actie en en komen te weten dat je ook in Pikmin 4 voorwerpen moet zien te vinden die je naar je ruimteschip moet brengen.

In de trailer worden ook een aantal nieuwe details onthuld. Zo krijgt Pikmin 4 een multiplayer modus in de vorm van een Dandori Battle. Dit is een beetje vergelijkbaar met de multiplayer in Pikmin 3 Deluxe, waarbij twee teams het tegen elkaar moeten opnemen. Je kunt Oatchi trainen waardoor je hem nog breder kunt inzetten. Voor het eerst in de Pikmin franchise is het ook mogelijk om 's nachts op expeditie te gaan. De trailer onthult ook de nieuwe Glow Pikmin, welke je alleen in de nacht kunt tegenkomen en gebruiken.

Pikmin 4 staat gepland voor een release op 21 juli 2023 voor de Nintendo Switch. Mocht je al staan te trappelen om eerder aan de slag te gaan met de game, dan is de demo van Pikmin 4 vanaf 28 juni al beschikbaar. Liefhebbers kunnen overigens nu al aan de slag met Pikmin 1 + 2, want deze games zijn vanaf nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Je kunt in Pikmin 4 je eigen personage maken. Sta jij al te trappelen om aan de slag te gaan?

Bron: Nintendo Direct
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pikmin 4

Series

Pikmin

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

21 juli 2023

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord