The Riftbreaker

  • Ontwikkelaar EXOR Studios
  • Eerste releasedatum 14 oktober 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG , Strategie
  • Gameliner score

Trailer: Nieuwe gameplaybeelden The Riftbreaker onthuld

Vanavond zijn er nieuwe beelden getoond van The Riftbreaker. De game moet dit jaar nog verschijnen.

Een paar maanden geleden werd The Riftbreaker aangekondigd. Deze game, van de hand van de makers van X-Morph: Defense, combineert een flink aantal genres in een sci-fi-game vol met actie. The Riftbreaker wordt omschreven als een action-RPG, gecombineerd met een RTS en Tower Defense-elementen. In deze game neem je de rol aan van een wetenschapper in een mechsuit die door verschillende dimensies kan reizen. Uiteraard kom je hier allerlei verschillende vijandige wezens tegen.

The Riftbreaker verschijnt dit jaar nog voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON IGN Summer of Gaming

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?