The Riftbreaker

  • Ontwikkelaar EXOR Studios
  • Eerste releasedatum 14 oktober 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG , Strategie
  • Gameliner score

Downloadnieuws: The Riftbreaker lanceert op Xbox Game Pass

The Riftbreaker heeft een nieuwe video ontvangen waarin wordt aangekondigd dat de actiegame op Xbox Game Pass lanceert. De video toont ook de basis van de game.

Xbox Game Pass blijft maar nieuwe games toevoegen en dat wordt wederom weer bewezen. The Riftbreaker was al bevestigd voor de Xbox-consoles, maar nu lanceert de actiegame ook nog eens op de service van Microsoft. De lancering geldt voor de pc, Xbox Series X en Xbox Series S. De Xbox One- en PlayStation 4-versie is naar verluid uitgesteld. Het nieuws kwam gepaard met een nieuwe video. Daarin wordt alles uitgelegd wat je moet weten over The Riftbreaker. Bekijk hier de wapens van The Riftbreaker. Bekijk hier onze preview van The Riftbreaker.

The Riftbreaker is beschikbaar in de herfst voor de pc, Xbox Series en PlayStation 5.

BRON Xbox

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?