The Riftbreaker

  • Ontwikkelaar EXOR Studios
  • Eerste releasedatum 14 oktober 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG , Strategie
  • Gameliner score

Trailer: The Riftbreaker trailer toont wapens

The Riftbreaker is weer terug na een tijdje van afwezigheid. In de nieuwe trailer zien we een aantal van de wapens die de speler mag gaan gebruiken.

Na een kort en explosief intro zien we de twee protagonisten; Ashley en haar mech Mr. Riggs. De avonturen die ze beleven op de alien-planeet zorgen voor vele hectische momenten en confrontaties met de vijandelijke flora en fauna. Gelukkig hebben ze toegang tot een zeer divers arsenaal aan wapens. Van vlammenwerpers tot mini-nuke launchers, Mr. Riggs heeft voor elke situatie het gepaste wapen. In The Riftbreaker gaat het echter niet alleen om de confrontaties tijdens het exploreren. Je basis wordt talloze keren aangevallen en het is aan de speler om die dan ook te verdedigen. Bekijk hier de preview van The Riftbreaker. Bekijk hier een andere gameplay trailer van The Riftbreaker.

The Riftbreaker is beschikbaar in Q4 2021 voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5. In deze trailer wordt er echter niet veel meer gezegd over de PlayStation 4- en Xbox One-versie, dus het is nog even wachten op bevestiging.

BRON EXOR Studios

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?