Trailer: Nieuwe Overwatch 2 Hero: Ramattra aangekondigd

Geplaatst:

Het eerste seizoen van Overwatch 2 is nog volop aan de gang, maar we moeten ons toch al gaan klaar maken voor seizoen twee. De nieuwste Overwatch 2 Hero is namelijk aangekondigd en draagt de naam Ramattra.

Deze maand krijgen een aantal Overwatch 2 Heroes te maken met debuffs, maar ondertussen maakt Blizzard zich ook al klaar voor het volgende seizoen. Dat wordt gedaan door een nieuwe Hero aan te kondigen. In de trailer krijgen we het achtergrondverhaal van Ramattra te zien. Ramattra werd geboren om als leider the functioneren in de oorlog en beschermde met zijn schild de andere Omnics. In het begin volgde hij de idealen die ook Zenyatta promoot, oftewel vrede en kalmte. Door het harde leven en het sterftecijfer van zijn landgenoten doet Ramattra er alles aan om de rest te verdedigen, ongeacht wat het kost. Welke abilities hij gaat hebben is nog niet duidelijk, maar we weten al wel dat hij behoort tot de tank line-up. Mocht de stem je bekend in de oren klinken dan is dat juist. Ramattra wordt ingesproken door Ramon Tikaram. Hij was ook verantwoordelijk voor Dorian in Dragon Age: Inquisition, Aatrox in League of Legends en Godrick uit Elden Ring.

Je hebt ondertussen nog twee dagen om het Overwatch 2 halloween event Junkenstein's Revenge uit te proberen.

Ramattra is onderdeel van het tweede seizoen van Overwatch 2 dat op 6 december van start gaat.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Overwatch 2

Series

-

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

4 oktober 2022

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord