Trailer: Overwatch 2 Halloween event Junkenstein's Revenge is nu live

Geplaatst:

Overwatch 2 spelers hadden al eerder met horror-verhalen te maken, want de wachtrij om de game binnen te komen was ontzettend lang. Dit keer gaat het echter om een nieuw Halloween-event genaamd Junkenstein's Revenge: Wrath of the Bride.

Junkenstein's Revenge is het Halloween event dat in Overwatch al zijn intrede deed. Het volgende hoofdstuk ligt nu voor je klaar, zodat je nieuwe beloningen kunt verdienen. Dan moet je wel de juiste teamgenoten hebben om de zombies te verslaan, want eenvoudig gaat het niet worden De trailer hieronder toont in ieder geval dat het alle pijn waard is. De skins zien er namelijk goed uit. Junkenstein's Revenge: Wrath of the Bride is het eerste seizoensgebonden event dat naar Overwatch 2 komt. Blizzard kennende zullen er nog meer volgen. De vraag is alleen of dat ook re-skins zijn van bestaande events of compleet nieuwe gamemodi. Als je liever wil weten hoe de game buiten het event in elkaar steekt, kun je de review van Overwatch 2 lezen.

Overwatch 2: Junkenstein's Revenge is te spelen vanaf acht uur vanavond tot 8 november. Trommel dus je vrienden op om je te helpen, want Overwatch 2 is geheel F2P en speelbaar via de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 en zelfs de Nintendo Switch.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Overwatch 2

Series

-

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

4 oktober 2022

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord