Trailer: Nieuwe Sims 4 uitbreiding 'Te Huur' focust op buren

Geplaatst:

De nieuwe uitbreiding voor de Sims 4 heeft de titel 'Te Huur' gekregen. In deze expansion pack legt EA de focus vooral op de relatie die jouw Sims hebben met hun buren.

In de nieuwe uitbreiding voor de Sims 4 kun jij ervaren hoe het voelt om een vastgoedeigenaar of juist een huurder te zijn. Sims krijgen te maken met het oplossen van defecten in hun huurwoning en conflicten met de huurbaas, maar ook met lastige buren. Als vastgoedeigenaar kun je meerdere huurkavels beheren, wat tot nu toe nog niet mogelijk was in de game. Nu klinkt het misschien erg leuk om de vervelende huurbaas uit te gaan hangen, maar daar moet je toch mee opletten. Als jij jouw huurders niet tevreden houdt, gaat je Unit Rating namelijk omlaag en dan wil niemand meer iets van je huren. Natuurlijk komt er ook weer een gloednieuwe wereld bij: Tomorang. Ga jij een hechte community opbouwen of word jij de volgende lastige buur?

De Sims 4: Te Huur is te spelen vanaf 7 december en komt uit voor de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X/S en pc.

Bron: YouTube The Sims

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot De Sims 4

Series

De Sims

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

4 september 2014

Ontwikkelaar

Maxis

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord