De Sims 4

  • Ontwikkelaar Maxis
  • Eerste releasedatum 4 september 2014
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Trailer: Nieuwe Sims 4 uitbreiding 'Te Huur' focust op buren

De nieuwe uitbreiding voor de Sims 4 heeft de titel 'Te Huur' gekregen. In deze expansion pack legt EA de focus vooral op de relatie die jouw Sims hebben met hun buren.

In de nieuwe uitbreiding voor de Sims 4 kun jij ervaren hoe het voelt om een vastgoedeigenaar of juist een huurder te zijn. Sims krijgen te maken met het oplossen van defecten in hun huurwoning en conflicten met de huurbaas, maar ook met lastige buren. Als vastgoedeigenaar kun je meerdere huurkavels beheren, wat tot nu toe nog niet mogelijk was in de game. Nu klinkt het misschien erg leuk om de vervelende huurbaas uit te gaan hangen, maar daar moet je toch mee opletten. Als jij jouw huurders niet tevreden houdt, gaat je Unit Rating namelijk omlaag en dan wil niemand meer iets van je huren. Natuurlijk komt er ook weer een gloednieuwe wereld bij: Tomorang. Ga jij een hechte community opbouwen of word jij de volgende lastige buur?

De Sims 4: Te Huur is te spelen vanaf 7 december en komt uit voor de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X/S en pc.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?