Far Cry 6

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 7 oktober 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter , Open-World
  • Gameliner score

Trailer: Nieuwe trailer Far Cry 6 toont schurk Antón

Tijdens Ubisoft Forward hebben we een nieuwe trailer van Far Cry 6 mogen zien. Deze toont ons de schurk Antón.

De schurken in Far Cry-games zijn altijd de meest bekende en meest geliefde personages. Bij Far Cry 6 zal dat niet anders zijn. In dit deel is dat Antón Castillo. Hij wordt gespeeld door de bekende acteur Giancarlo Esposito. Eerder leerden we al dat Far Cry 6 een politiek verhaal heeft. Deze nieuwe trailer maakt duidelijk welke rol Antón in dit verhaal heeft. We zien tevens dat hij een charismatische persoonlijkheid heeft en een schurk is waar we zeker niet gauw vanaf komen.

Far Cry 6 komt op 7 oktober uit voor de pc, Xbox Series, Xbox One, Playstation 4 en Playstation 5.

BRON Ubisoft

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?