Trailer: Nieuwe trailer Like a Dragon: Ishin! toont releasedatum

Geplaatst: 14 september 2022 18:30
Aangepast: 14 september 2022 18:30

Een nieuwe uitgebreide trailer van Like a Dragon: Ishin! toont een missie uit de game. Diverse bekende personages uit de Yakuza-franchise passeren de revue.

Het voelt als de dag van gister dat we werden verrast met de aankondiging dat Like a Dragon: Ishin! naar het Westen gaat komen. Dat komt misschien ook omdat dat gister was. In navolging van de State of Play waar de Like a Dragon: Ishin! remake werd onthuld, is er vandaag al direct een nieuwe uitgebreide trailer. De ambush trailer toont een missie waarbij hoofdrolspeler Sakamoto Ryoma samen met zijn team van samoerai een verrassingsaanval op een andere clan uitvoeren. Aan het einde van de trailer leren we ook gelijk wanneer we de game kunnen verwachten.

Like a Dragon: Ishin! verschijnt op 21 februari 2023 voor pc, Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: SEGA
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Like a Dragon: Ishin!

Series

Yakuza Kiwami

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

21 februari 2023

Ontwikkelaar

Ryu Ga Gotoku Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord