Like a Dragon: Ishin!

  • Ontwikkelaar Ryu Ga Gotoku Studio
  • Eerste releasedatum 21 februari 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Hack and Slash
  • Gameliner score -

Trailer: Zo vecht je in Like a Dragon: Ishin!

Er is een nieuwe trailer van Like a Dragon: Ishin! verschenen. In deze trailer kunnen we zien hoe de combat in de game werkt.

Tijdens de meest recente State of Play werd Like A Dragon: Ishin! aangekondigd. Dit is een Yakuza spin-off game waarbij je aan de kant van de samoerai hoort. Ryu Ga Gotoku heeft onlangs een nieuwe trailer van de game onthuld. Deze combat trailer laat ons zien hoe de gevechten straks verlopen. Zo zien we verschillende classes met elk een eigen vechtstijl voorbijkomen. Zo zien we de swordsman met zijn katana, de gunman met zijn pistool, de brawler met zijn blote vuisten en de wild danser met een geweer-zwaard hybridewapen.

Like a Dragon: Ishin! verschijnt 21 februari voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X|S.

BRON SEGA

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?