Trailer: Ontdek de minigames in Like A Dragon: Ishin!

Geplaatst:

Ben je na een intens gevecht in Like a Dragon: Ishin! even toe aan wat ontspanning? Dat komt goed uit, want minigames zijn onthuld voor de samoerai spin-off van Yakuza.

Qua minigames valt er genoeg te beleven. Show jouw moves in Buyo Dancing of ren als een kip zonder kop in Chicken Racing als je in beweging wil komen. Als je zin hebt in een dobbelspel, dan is Cho-Han wat voor jou. Een potje kaarten kan door te pokeren. Raak je in een discussie en wil je dit oplossen met behulp van een minigame, dan is Rock, Paper, Scissors een prima spel om te bepalen wie zijn zin krijgt. Voor de spelers die juist geen behoefte hebben aan al dat fanatisme, vissen is ook een mogelijkheid. Niet alleen Yakuza heeft een karaokebar, ook in de spin-off kan een vals nootje gezongen worden. En wie zin heeft in een drankspelletje, kan zich wagen aan de Sake Showdown. Voor iedereen wat wils. Check hier het vechtsysteem in Like a Dragon: Ishin, mocht je daar nieuwsgierig naar zijn.

Like a Dragon: Ishin! verschijnt op 21 februari 2023 voor pc, Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Sega
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Like a Dragon: Ishin!

Series

Yakuza Kiwami

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

21 februari 2023

Ontwikkelaar

Ryu Ga Gotoku Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord