Trailer: Yakuza krijgt samoerai spin off Like a Dragon: Ishin!

Geplaatst:

Natuurlijk is Ryu Ga Gotoku nog lang niet klaar met de Yakuza-franchise! Tijdens de State of Play is namelijk aangekondigd dat de studio momenteel werkt aan Samoerai Yakuza spin off: Like a Dragon: Ishin!.

In de trailer zie je gelijk een flink aantal bekende koppen voorbij komen. Niet heel vreemd, dit is namelijk een regelrechte spin off van games zoals Yakuza: Like a Dragon, Yakuza 0 en Yakuza 6: The Song of Life. Like a Dragon: Ishin! speelt zich af in het jaar 1860. Een tijd waarin de Samoerai het moest afleggen tegen types zoals Sakamoto Ryoma, oftewel Kiryu. Deze action-adventure game bevat typische Yakuza-combat, maar dan met zwaarden en revolvers. De hoofdrolspeler kent vier vechtstijlen en natuurlijk de welbekende heat actions. Overigens kan het zijn dat dit niet de eerste keer is dat je de game ziet. De game is namelijk in 2014 al eens uitgebracht in Japan onder de naam Ryū ga Gotoku Ishin!. Like a Dragon: Ishin! is dan ook een remake die vanaf meet af aan is opgebouwd. De game is al behoorlijk ver wat betreft ontwikkeling. Like a Dragon: Ishin! verschijnt namelijk al over een paar maandjes!

Like a Dragon: Ishin! verschijnt in de maand februari van 2023 voor PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: State of Play
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Like a Dragon: Ishin!

Series

Yakuza Kiwami

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

21 februari 2023

Ontwikkelaar

Ryu Ga Gotoku Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord