Check hier alle The Triple-i Initiative content

Trailer: Nieuwe trailer voor SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom -Rehydrated

Geplaatst: 2 mei 2020 13:50

Er is een nieuwe trailer uitgekomen voor SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated. De video is op het YouTube-kanaal van THQ Nordic geplaatst.

SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated werd vorig jaar aangekondigd en is een remake van SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom uit 2003. In de game moet de geliefde zeespons het opnemen tegen Plankton en zijn robots die chaos veroorzaken in Bikinibroek. De trailer laat zien hoe de stad eruit ziet in de remake en toont een aantal andere levels die in de game zitten. De volledige trailer is hieronder te bekijken.

SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated komt 23 juni uit op de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

Bron: YouTube

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated

Series

-

Uitgever

THQ Nordic

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch

Releasewindow

23 juni 2020

Ontwikkelaar

Purple Lamp Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord